GYAKORLÁSOK - Aikido Meikakukai

GYAKORLÁSOK

Maekawa sensei útmutatásai alapján az általa oktatott technikák és alapelvek gyakorlását néhányan a 2007-es évben tartott szemináriumok után is folytatni szerették volna és ennek eredményeképpen létrejött egy rendszeres reggeli, majd 2011-ben egy délutáni gyakorlási lehetőség. 2014-ben létrehozhattuk saját edzőtermünket és ezáltal minden gyakorlás egy helyre került. Ezeken az edzéseken sensei tanítási módszerét követve gyakorlunk, és az új csatlakozóknak ezt a módszert próbáljuk átadni, nagy hangsúlyt fektetve az uke és a tori közötti kapcsolat felvételére és annak megtartására.

Edzéseinken szívesen látunk bárkit, aki ennek az oktatási rendszernek a segítségével szeretné elkezdeni e harcművészet tanulmányozását, vagy akár meglévő aikidó tudása mellett szeretné egy új szemszögből is megismerni ezt a harcművészetet és kipróbálni a gyakorlás ezen formáját.

A gyakorlásokkal kapcsolatos információk megtalálhatók az alábbiakban:

Gyakorlások

Helyszín: 1024 Budapest, Lövőház utca 16/b. fszt 1.

– A Széll Kálmán tér (régebben Moszkva tér) közelében, a két Mammut bevásárlóközpont közötti utca, sétálóutca részén

Reggeli időpontok

Esti időpontok

Szerda
07:00 – 08:15
Péntek
07:00 – 08:15
Kedd
18:00 – 19:30
Péntek
18:00 – 19:30

A reggeli edzésidőpontok rugalmasak, a napirendtől, munkakezdéstől függően nyugodtan lehet később érkezni illetve korábban távozni.

Érdemes a gyakorlások előtt 10 perccel érkezni, az átöltözés és bemelegítés gyakorlás kezdete előtti befejezése érdekében!


Bármilyen kérdéssel kapcsolatban kérjük keressen bátran a megadott telefonszámon, illetve E-mail címen!
Köszönjük!