A DOJO - Aikido Meikakukai

A DOJO

A Meikakukai magyarországi indulása óta hosszú út vezetett odáig, hogy egy dedikált saját helyen végezhessük gyakorlásainkat. Kedves barátok és támogatók segítettek minket folyamatosan és tették lehetővé, hogy a gyakorlások elindulhassanak 2007-ben és fennmaradhassanak azóta is.

Itt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk Juhász Gergely barátunknak (Aikido Arts) a személyes támogatásért, a tatamikért és a gyakorlási hely biztosításért, illetve segítségéért az edzőtáborok szervezésében.

Szeretnénk köszönetet mondani Makó Zoltánnak (Syoshin Aikido) szintén a gyakorlóhely biztosításában és személyes támogatásában az évek során.

Szintén köszönetet szeretnénk mondani Jurecz Istvánnak, aki helyet adott gyakorlásainkank!
Nagy köszönet mindannyiuknak!

A 2014 és év egy nagy lépést jelentett gyakorlókörünk, a magyarországi Meikakukai életében. A 2014-es év, támogatóink és barátaink segítségével, elhozta nekünk azt, hogy már saját edzőtermünk ad otthont gyakorlásainknak. A terem (dojo) a két Mammut között, a Lövőház utcában található.

A terem megjelenése igyekezett követni a Maekawa szenszei által létrehozott központi dojo stílusát és látványvilágát. Amennyire lehetett próbáltunk kialakítani egy japán stílusú gyakorlóhelyet magyar közegben.

Már csak rajtunk múlik milyen mértékben használjuk ezt a lehetőséget a fejlődésünkre. A gyakorlások helye már adott. A szorgalom és kitartás hozzáadása már mindenkinek a saját feladata.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!