A DOJO - Aikido Meikakukai

A DOJO

A Meikakukai magyarországi indulása óta hosszú út vezetett odáig, hogy egy dedikált saját helyen végezhessük gyakorlásainkat. Kedves barátok és támogatók segítettek minket folyamatosan és tették lehetővé, hogy a gyakorlások elindulhassanak 2007-ben és fennmaradhassanak azóta is.

Itt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk Juhász Gergely barátunknak (Aikido Arts) a személyes támogatásért, a tatamikért és a gyakorlási hely biztosításért, illetve segítségéért az edzőtáborok szervezésében.

Szeretnénk köszönetet mondani Makó Zoltánnak (Syoshin Aikido) szintén a gyakorlóhely biztosításában és személyes támogatásában az évek során.

Szintén köszönetet szeretnénk mondani Jurecz Istvánnak, aki helyet adott gyakorlásainkank!
Nagy köszönet mindannyiukank!

A 2014 és év egy nagy lépést jelentett gyakorlókörünk, a magyarországi Meikakukai életében. Támogatóink és barátaink segítségével a 2014-es év elhozta nekünk azt az időszakot, amikortól saját edzőtermünk ad otthont gyakorlásainkank. A terem (dojo) a két Mammut közti Lövőház utca sétálórészében lett létrehozva. A terem kialakítása és kivitelezése igyekezett követni a Maekawa szenszei által létrehozott központi dojo stílusát ezért, amennyire lehetett próbáltunk kialakítani egy japán stílusú gyakorlóhelyet a magyar közegben.

Hamarosan egy galériában megtekinthető lesz néhány fénykép.
 

 

Már csak rajtunk múlik milyen mértékben használjuk ezt a lehetőséget a fejlődésünkre. A gyakorlásk helye már adott. A szorgalom és kitartás hozzáadása már mindenkinek a saját feladata.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk az új helyszínen!